DIGITALNI MARKETING
DRUŠTVENE MREŽE

Društvene mreže danas su neizostavan dio poslovne komunikacije pa je važno da se i tu predstavimo na pravi način, tj. da nastavimo prenositi poruku koja je u središtu našeg brenda i naše poslovne ideje.

To se može postići upravo kreiranjem i dijeljenjem kvalitetnih i zanimljivih sadržaja koji će vas dovesti pred velik broj potencijalnih budućih korisnika vaših proizvoda ili usluga. Za vas ćemo brinuti o cjelokupnoj komunikaciji na društvenim mrežama, kreirati tekstualne, foto i video sadržaje, te oglasne kampanje.

BLOGOVI, E-KNJIGE, BROŠURE

Pisanje poslovnog bloga na internetskoj stranici tvrtke odličan je način prezentacije znanja i vještina, te prilika da svoje čitatelje (potencijalne buduće klijente) informirate, educirate, zabavite, da im pomognete u rješavanju nekakvog problema i sl.

Tako ćete pokazati da se razumijete u ono čime se bavite i da vam je stalo do dobrobiti klijenata. E-knjige su također odličan način da pokažete svoje znanje i izađete ususret onima koje zanima vaše područje. Riječ je o pružanju dodatne vrijednosti koja vam se višestruko isplati.

GOOGLE OGLASI

Odlučite li se na oglašavanje putem Googlea, za vas ćemo kreirati učinkovite kampanje koje će vas dovesti pred veliki broj potencijalnih novih kupaca.

Korištenjem alata Google AdWordsa i Google Analyticsa, na internetu ćemo pronaći vašu ciljnu skupinu i na osnovu njezinih navika i interesa kreirati relevantne oglase koji će donijeti željene rezultate. Potrudit ćemo se da ime vašeg brenda bude prvo što će potencijalni kupci ugledati nakon što u Google unesu ključne riječi vezane za vaše poslovanje!

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing često je pomalo zapostavljen u odnosu na društvene mreže, no predstavlja zapravo odličan način povezivanja s potencijalnim potrošačima, te značajno pridonosi prodaji ako se odrađuje na pravi način.

E-mail marketingom možete, dakle, postići izvrsne rezultate, no da bi sve funkcioniralo na željeni način, potrebno se držati određenih pravila i vladati vještinama postavljanja i slanja e-mail kampanji. MailChimp jedna je od najpopularnijih usluga za e-mail marketing koja nudi različite mogućnosti kreiranja, organiziranja, slanja i praćenja e-mail kampanji.