O nama

Pozdrav, ja sam Ivana!
Izrađujem web stranice, pišem i podučavam content marketing.

Možda me već znate s Naranče ili Kreativne na Netu.

Digitalne ideje sam pokrenula 2017. godine i otada one funkcioniraju uglavnom kao one man band. Ponekad na projektima angažiram i druge stručnjake (prevoditelje, developere, fotografe i sl.). 

Preferiram suradnju s manjim brojem klijenata jer im se tada mogu posvetiti onako kako želim, mogu kvalitetnije obaviti posao i osigurati bolje rezultate.

Što kažu klijenti?

 • Ivana je suradnik kojeg samo možete poželjeti. Razumije potrebe klijenta te u posao ulaže energiju kao da je njezin. Pratila je na društvenim mrežama moju Camino priču, a potom lektorirala i uredila moju knjigu Ogledalo života. Kreirala mi je i web stranicu na kojoj nije bilo potrebe ni za jednom izmjenom. Ivana je jednostavno divna, kreativna, pouzdana, brza, krasno piše. Hvala, Ivana, na doprinosu mom osobnom i poslovnom razvoju!
  ZDRAVKA SVETLIČIĆ
 • Ekipa iz Digitalnih ideja je sve! Ne samo da su moju ideju implementirali točno onako kako sam htjela, nego su mi pružili i dodatnu vrijednost. Sviđa mi se njihova radna etika, ažurnost i činjenica da fakat znaju svoj posao. Skraćuju mi vrijeme kojega mi "uvijek fali" tako da nemam potrebu satima tražiti rješenja na različitim mjestima. Kako znaju provjeravati je li sve u redu i trebam li ikakvu pomoć, stvorili su kod mene čvrsti osjećaj povjerenja. A ja se odoh posvetiti svojim videima!
  ENA RAJIĆ
 • Ne znam može li se dovoljno platiti nekome tko uklanja slojeve i slojeve stresa koje online prisutnost (uz svu dobrobit) donosi sa sobom. Ivanin doprinos svakom mom projektu je bio upravo u neizmjernim količinama strpljenja, jasnoći u komunikaciji, razumijevanju šire vizije projekata i mojih potreba u okviru online prisutnosti te visokom stupnju profesionalnosti i temeljitom izvršavanju. Sve ovo uz dodatak ideja i kreativnosti čini Digitalne ideje timom kojeg želite imati na svojoj strani! Najlakša preporuka za suradnju ikad!
  ELIZABETA PETERSDORFER
 • Ivana je prije svega profesionalac, ali profesionalac s dušom i srcem. Napisala nam je odlične tekstove, upravo ono što smo htjeli reći, ali nismo znali sročiti. Tekstovi su poslani u dogovorenom roku, svi zahtjevi ispoštivani.
  MIHAELA GUSTIN
 • Preporučujem Digitalne ideje za izradu vaše web-stranice. Ivana je ostvarila sve što sam zamislila, stranica je baš onakva kakvu sam željela. Čak i ako u početku niste sigurni što želite i niste tehnički potkovani, Ivana će vas strpljivo uvesti u taj svijet.
  Sabina Luketić
 • Sve najbolje mogu reći za Digitalne ideje. Sve što smo zamislili oni su napravili, a što je najbitnije, uvijek pristupačni i voljni pomoći!
  DAMIR ŠINJORI
Ako ste mali poduzetnik, freelancer, kreativac ili edukator koji želi poboljšati online vidljivost i prepoznatljivost, pronaći idealne klijente i povećati prodaju svojih proizvoda ili usluga, znajte da su Digitalne ideje stvorene upravo zbog vas!

Volim raditi s ljudima koji drže do vrijednosti do kojih i sama držim, a to su prije svega iskrenost, transparentnost, profesionalnost i dobronamjernost.

Usluge koje možete naručiti:

• Dizajn i izrada web stranica i blogova u WordPressu
• Korisnička podrška za platformu WordPress.com
• Pisanje tekstova za web, prodajne stranice, blogove i newslettere
• Kreiranje MailChimp računa i newsletter kampanji
• Analiza sadržaja i komunikacije na internetu + konzultacije
• Edukacije vezane content marketing, WordPress, MailChimp i Canvu

Imate pitanja za mene? Slobodno se javite!
Obrt za digitalni marketing i izradu web stranica
OIB: 10867628512 Vlasnica: Ivana Gložić Meter
Sjedište: Sunčana 28, 31 221 Josipovac
© Copyright 2023 - Digitalne ideje - Sva prava pridržana
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram