O kolačićima

O KOLAČIĆIMA

Poštovani posjetitelji, ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam mogli pružiti što bolje korisničko iskustvo. Kolačići se koriste za poboljšanje performansi same stranice, ali i za potrebe digitalnog marketinga.

Za prikupljanje kolačića potrebno je vaše dopuštenje. Nastavite li pregledavati našu web stranicu, smatrat ćemo da se slažete s prikupljanjem kolačića, tj. da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ono što piše u ovom tekstu i u pravilima privatnosti. Ako se s navedenim ne slažete, molimo vas da ne koristite dalje sadržaje s ove web stranice.

Kolačiće u svakom trenutku možete obrisati i blokirati u postavkama svog web preglednika. Nakon toga ćete i dalje moći koristiti web stranicu, no neki elementi koji omogućuju bolje korisničko iskustvo više neće ispravno funkcionirati.

Tijekom vremena ova će web stranica po potrebi biti mijenjanja i smatrat ćemo da ste korištenjem ove web stranice pristali i na sve potencijalne izmjene sadržaja i pravila.


ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su skupovi informacija koji se pohranjuju na osobno računalo u trenutku pregledavanja web stranice. Kolačići mogu, uz neosobne podatke, pohraniti i one osobne, no samo ako im vi to dozvolite.

Postavke kolačića možete uređivati u svom web pregledniku - tamo ih možete brisati, blokirati itd.

Postoji nekoliko vrsta kolačića: STALNI (ostaju na računalu nakon zatvaranja web preglednika), PRIVREMENI (uklanjaju se s računala nakon zatvaranja web preglednika), KOLAČIĆI PRVE STRANE (dolaze s web stranice koju pregledavate), KOLAČIĆI TREĆE STRANE (dolaze s drugih web mjesta koja su na neki način povezana s web stranicom koju pregledavate).


ZA ŠTO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Kolačiće koristimo prvenstveno zbog poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, te za potrebe digitalnog marketinga. Podaci prikupljeni preko kolačića su anonimni i preko njih se ne može otkriti vaš osobni identitet. Uz kolačiće prve strane, koristimo i kolačiće trećih strana (Google i Facebook) koji nam pomažu pri analitici, praćenju konverzija i plasiranju oglasa.

S ovom je stranicom povezan sustav Google Analytics pomoću kojega pratimo i analiziramo promet na web stranici. Podaci o posjetiteljima prikupljeni na ovaj način su također anonimni i ne mogu otkriti vaš identitet.

KAKO MOŽETE ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE?

Na ovim linkovima možete doznati kako blokirati kolačiće u svakom pojedinom pregledniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Opera
Safari
 
Više informacija o kolačićima općenito možete pronaći ovdje.
Imate li kakvih pitanja vezanih za ovu temu, slobodno nam se javite mailom na info@digitalneideje.hr.
Obrt za digitalni marketing i izradu web stranica
OIB: 10867628512 Vlasnica: Ivana Gložić Meter
Sjedište: Stjepana Radića 27, 31 000 Osijek
© Copyright 2020 - Digitalne ideje - Sva prava pridržana
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram