PRAVILA PRIVATNOSTI

 

Poštovani posjetitelji, Digitalne ideje, obrt za digitalni marketing i izradu web stranica, brine o sigurnosti vaših podataka.

 

Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila privatnosti, kao i tekst o kolačićima, kako biste znali na koji način i zbog čega prikupljamo određene podatke.

 

Pravila privatnosti navedena na ovoj web stranici mogu se po potrebi izmijeniti i stupaju na snagu odmah po objavi na samoj stranici. Molimo vas zato da povremeno posjetite ovo web mjesto i provjerite ima li kakvih promjena.

 

Podatke prikupljamo prvenstveno radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, ali i s ciljem boljeg razumijevanja vaših potreba. Pojedini nam podaci služe za praćenje prometa i analizu posjetitelja stranice (prikupljamo ih putem Google Analyticsa), dok nam drugi podaci služe za kontaktiranje i slanje informacija o popustima i pogodnostima (podaci koje nam ostavljate putem kontakt formi).

 

Osobne podatke na ovoj stranici prikupljamo isključivo uz vaš pristanak, putem kontakt formi. Ako se odlučite prijaviti na našu newsletter listu, od vas ćemo tražiti podatke o imenu, prezimenu i mail adresi. Te ćemo podatke pomno čuvati i nećemo ih prosljeđivati trećim osobama. Koristit ćemo ih samo za one svrhe za koje ste nam dali odobrenje, tj. za slanje newslettera s važnim obavijestima. Za slanje newslettera koristimo servis MailChimp, jedan od najboljih i najsigurnijih u svijetu.

 

U svakom se trenutku možete odjaviti s naše newsletter liste klikom na link Unsubscribe koji se nalazi u svakom našem mailu ili nas možete kontaktirati mailom na info@digitalneideje.hr i zatražiti da vas uklonimo s liste. Na istu se mail adresu možete javiti ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz prikupljanje vaših podataka. U svakom trenutku možete zatražiti da vam pokažemo koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih se trajno izbriše.