Web dizajn - primjeri radova

Web stranice koje izrađujemo odlikuju se originalnim dizajnom, kvalitetom, brzinom i responzivnošću. Estetski su i funkcionalno prilagođene brendu i poslovnim ciljevima naših klijenata.
U nastavku pogledajte najnovije primjere naših radova!
primjer web stranice 1

Drvene igračke TAM-TAM

Pogledajte web stranicu!
primjer web stranice 2

Kalamus - lektura i korektura

Pogledajte web stranicu!
primjer web stranice 3

Gložić - obrt za čišćenje

Pogledajte web stranicu!
primjer web stranice 4

Zdravka za zdravlje

Pogledajte web stranicu!

Što kažu klijenti?

 • Ivana je suradnik kojeg samo možete poželjeti. Razumije potrebe klijenta te u posao ulaže energiju kao da je njezin. Pratila je na društvenim mrežama moju Camino priču, a potom lektorirala i uredila moju knjigu Ogledalo života. Kreirala mi je i web stranicu na kojoj nije bilo potrebe ni za jednom izmjenom. Ivana je jednostavno divna, kreativna, pouzdana, brza, krasno piše. Hvala, Ivana, na doprinosu mom osobnom i poslovnom razvoju!
  ZDRAVKA SVETLIČIĆ
 • Ekipa iz Digitalnih ideja je sve! Ne samo da su moju ideju implementirali točno onako kako sam htjela, nego su mi pružili i dodatnu vrijednost. Sviđa mi se njihova radna etika, ažurnost i činjenica da fakat znaju svoj posao. Skraćuju mi vrijeme kojega mi "uvijek fali" tako da nemam potrebu satima tražiti rješenja na različitim mjestima. Kako znaju provjeravati je li sve u redu i trebam li ikakvu pomoć, stvorili su kod mene čvrsti osjećaj povjerenja. A ja se odoh posvetiti svojim videima!
  ENA RAJIĆ
 • Ne znam može li se dovoljno platiti nekome tko uklanja slojeve i slojeve stresa koje online prisutnost (uz svu dobrobit) donosi sa sobom. Ivanin doprinos svakom mom projektu je bio upravo u neizmjernim količinama strpljenja, jasnoći u komunikaciji, razumijevanju šire vizije projekata i mojih potreba u okviru online prisutnosti te visokom stupnju profesionalnosti i temeljitom izvršavanju. Sve ovo uz dodatak ideja i kreativnosti čini Digitalne ideje timom kojeg želite imati na svojoj strani! Najlakša preporuka za suradnju ikad!
  ELIZABETA PETERSDORFER
 • Ivana je prije svega profesionalac, ali profesionalac s dušom i srcem. Napisala nam je odlične tekstove, upravo ono što smo htjeli reći, ali nismo znali sročiti. Tekstovi su poslani u dogovorenom roku, svi zahtjevi ispoštivani.
  MIHAELA GUSTIN
 • Preporučam Digitalne ideje za izradu vaše web-stranice. Ivana je ostvarila sve što sam zamislila, stranica je baš onakva kakvu sam željela. Čak i ako u početku niste sigurni što želite i niste tehnički potkovani, Ivana će vas strpljivo uvesti u taj svijet.
  Sabina Luketić
 • Sve najbolje mogu reći za Digitalne ideje. Sve što smo zamislili oni su napravili, a što je najbitnije, uvijek pristupačni i voljni pomoći!
  DAMIR ŠINJORI
Ako želite učiti o digitalnom marketingu i dobivati važne informacije o našim uslugama, pretplatite se na naš newsletter!*

  *Prije prijave svakako pročitajte pravila privatnosti. Sama prijava podrazumijeva pristanak na navedena pravila i davanje dozvole za slanje newslettera. S newsletter liste se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.
  Obrt za digitalni marketing i izradu web stranica
  OIB: 10867628512 Vlasnica: Ivana Gložić Meter
  Sjedište: Sunčana 28, 31 221 Josipovac
  © Copyright 2022 - Digitalne ideje - Sva prava pridržana
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram