Web stranice za poduzetnice, edukatorice i trenerice

Moderne i brze web stranice originalnog dizajna - za uspješniju prezentaciju proizvoda i usluga, bolju poziciju na tražilicama i odlične poslovne rezultate!
originalan dizajn prema tvojim željama 
kvaliteta bez kompromisa
estetika + funkcionalnost
stručna podrška u svakom trenutku
Zatraži ponudu!
Web stranice za poduzetnice 6Web stranice za poduzetnice 2
Tvoja web stranica je mjesto na kojem će te većina potencijalnih klijenata susresti po prvi put.

Pokaži im odmah da od tebe mogu očekivati samo najbolje!
 • Preporučujem Digitalne ideje za izradu vaše web-stranice. Ivana je ostvarila sve što sam zamislila, stranica je baš onakva kakvu sam željela. Čak i ako u početku niste sigurni što želite i niste tehnički potkovani, Ivana će vas strpljivo uvesti u taj svijet.
  SABINA LUKETIĆ
 • Ekipa iz Digitalnih ideja je sve! Ne samo da su moju ideju implementirali točno onako kako sam htjela, nego su mi pružili i dodatnu vrijednost. Sviđa mi se njihova radna etika, ažurnost i činjenica da fakat znaju svoj posao. Skraćuju mi vrijeme kojega mi "uvijek fali" tako da nemam potrebu satima tražiti rješenja na različitim mjestima. Kako znaju provjeravati je li sve u redu i trebam li ikakvu pomoć, stvorili su kod mene čvrsti osjećaj povjerenja. A ja se odoh posvetiti svojim videima!
  ENA RAJIĆ
 • Ivana je suradnik kojeg samo možete poželjeti. Razumije potrebe klijenta te u posao ulaže energiju kao da je njezin. Pratila je na društvenim mrežama moju Camino priču, a potom lektorirala i uredila moju knjigu Ogledalo života. Kreirala mi je i web stranicu na kojoj nije bilo potrebe ni za jednom izmjenom. Ivana je jednostavno divna, kreativna, pouzdana, brza, krasno piše. Hvala, Ivana, na doprinosu mom osobnom i poslovnom razvoju!
  ZDRAVKA SVETLIČIĆ
 • Ne znam može li se dovoljno platiti nekome tko uklanja slojeve i slojeve stresa koje online prisutnost (uz svu dobrobit) donosi sa sobom. Ivanin doprinos svakom mom projektu je bio upravo u neizmjernim količinama strpljenja, jasnoći u komunikaciji, razumijevanju šire vizije projekata i mojih potreba u okviru online prisutnosti te visokom stupnju profesionalnosti i temeljitom izvršavanju. Sve ovo uz dodatak ideja i kreativnosti čini Digitalne ideje timom kojeg želite imati na svojoj strani! Najlakša preporuka za suradnju ikad!
  ELIZABETA PETERSDORFER

Zatraži ponudu

Reci nam kakvu web stranicu želiš!

  Obrt za digitalni marketing i izradu web stranica
  OIB: 10867628512 Vlasnica: Ivana Gložić Meter
  Sjedište: Sunčana 28, 31 221 Josipovac
  © Copyright 2022 - Digitalne ideje - Sva prava pridržana
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram